VAN / ÇATAK - Kayaboğazı İmam Hatip Ortaokulu

Kayaboğazı İmam Hatip Ortaokulu

Görentaş Mahallesi Kayaboğaz Mevkii
Vizyon
Çevre, su ve enerji bilinci gelişmiş, toplumun kültür ve değerlerini benimsemiş, bu değerlere saygılı, demokrasiyi kavramış, disiplinli olmayı benimsemiş, planlı , medeni cesaret sahibi, kendi haklarının yanında toplumun ve diğer bireylerin de haklarını savunabilen,iyi öğrenmeyi kavramış, sınav korkusunu bir tarafa bırakmış, kendine güvenen , üst öğrenime hazır,bireysel yaşamının yanında kendini vatanına ve milletine adamış nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmesini bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerinin sağlanması. Bunun yanında; bünyesinde öğrenim gören her öğrenciyi katılımcı bir anlayışla, ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, araştırmacı, öğrenmeyi seven; bedenen, zihnen ve ahlâken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmek.
Ulaşım
Okulumuz Van - Çatak yolu üzerinde bulunduğundan ulaşım sağlayan yol asfalttır. Van merkeze yada Çatak merkeze ulaşım minibüs ve otobüs ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuz Taşımalı Eğitim Merkezi olduğundan 14 farklı noktadan öğrenci taşınmaktadır.
Görentaş Köyü Mevkii Çatak - Van
Okulumuz Van merkeze 60 km, Çatak merkeze ise 25 km mesafede bulunmaktadır